Verzending en betaling

Verzendkosten

Zendingen voor Feeturesrunning.nl naar Nederland zijn GRATIS, vanaf € 20,00.
(bij bestellingen tot € 20,00 berekenen we een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten).

Binnen 48 uur leveren

Bestelling op werkdagen geplaatst voor 22.00 uur wordt direct verzonden zodat u in de meeste gevallen uw bestelling binnen 48 uur al kunt verwachten. Om deze service te bieden zijn wij afhankelijk van andere partijen zoals pakketdiensten en banken.

Standaard orders binnen Nederland worden verzonden met PostNL. Partijen streven ernaar uw pakket de eerste werkdag na aanbieding te bezorgen. Op welk tijdstip de zending precies bezorgd wordt, is onder meer afhankelijk van plaats en soort pakket.

Betaalmethodes

Betaalopties Nederland
Betaaloptie Kosten
iDEAL Gratis
PayPal €0.90
Credit Card €1.95

Omschrijving betaalmethodes

iDEAL

Heeft u toegang tot internet bankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Met Ideal kun je veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Paypal

Betalen met Paypal gaat gemakkelijk en supersnel, tijdens het bestelproces kiest u voor de betaalwijze Paypal, u wordt direct doorgeleid naar uw Paypal account. na betaling zal uw bestelling direct worden verzonden en de volgende dag al worden aangeboden.

Creditcard

Bij Coolcore.nl kunt u betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard/Mastercard Securecode en Verified by Visa.
Uw bank autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct verrekend en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat uw bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Veilige betaalplatform

Alle online betalingen worden afgehandeld door Molie. Mollie is een zogenaamde Payment Service Provider, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig verwerken van betalingen via Internet.

Online betalingsgegevens zoals iDeal of Credit card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Mollie betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL).
SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

Zodra de betaling is goedgekeurd ontvangt Coolcore.nl de melding dat de betaling is verwerkt. Vervolgens wordt de bestelling door Coolcore.nl naar het opgegeven adres verstuurd. iDeal.nl heeft dus geen inzage in de ideal of creditcard- en betalingsgegevens.

Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Bodylab.nl is geen partij in de relatie tussen u en de kaartuitgever.

Terugbetaling

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) hebben wij uw IBAN en BIC/Swift nummer nodig. Terugbetalingen geschieden na goedkeuring binnen 10 werkdagen.